Gezondheidscentrum Elisabethshof Arnhem

Ons team


Osteopathie

Osteopathie Ad Fontes

Een goed functioneren van ons lichaam vraagt om gezondheid op meerdere vlakken. Osteopathie is een uitgebreide vorm van manuele therapie en daarom zeer geschikt om ook complexere klachten en blessures te onderzoeken en te behandelen. De osteopaten van Osteopathie Ad Fontes helpen u graag verder.

Osteopathie Adfontes

Fysiotherapie

Arnhem West Fysio

Specialisten in bewegen.

Arnhem West Fysio biedt fysiotherapie op maat. Voor zeer uiteenlopende klachten geven wij een optimale behandeling. Bent u beperkt in bewegen thuis, op het werk of tijdens het sporten? Wij helpen u graag van uw klachten af en weer terug in beweging.

Arnhem West Fysio

Podotherapie

Podotherapie Arnhem

Als podotherapeuten zorgen wij ervoor dat je optimaal staat, loopt en beweegt, waarbij vooral de voet als ingang wordt gekozen.

Hoe je lichaam functioneert is een samenspel van meerdere gewrichten en spierfunctie. Maar ook je algemeen welbevinden heet invloed op hoe je in je vel zit.

Om onze cliënten optimaal te helpen is onze samenwerking met een osteopaat en fysiotherapeut heel belangrijk. Samen zien we meer, onderzoeken we de herkomst van je klacht en helpen we je weer op weg naar een beter beweeg patroon, een gezond lichaam en een zo optimaal mogelijk functioneren.

Sportmassage

e-Body sportmassage

e-Body is een veelzijdige gezondheidspraktijk in Arnhem en omgeving. Oorspronkelijk ontstaan uit de interesse in de werking van het menselijk lichaam in combinatie met het mentale aspect.

De praktijk heeft diverse specialisaties waarbij het hart ligt bij sportmassage en de begeleiding van individuele sporters op het gebied van (sport)verzorging, voeding en advies. Voor ontspanningsmassages en niet-sport gerelateerde klachten kun je natuurlijk ook bij ons terecht!

e-Body sportmassage